Ons originele plan was 101 dagen, 8 vluchten, 7 landen: Indonesië, Singapore, Maleisië, Myanmar, Thailand, Vietnam, en Cambodja. Maar waarom daar stoppen? Oké de terugvlucht is inderdaad al geboekt dus langer kunnen we niet wegblijven, maar de invulling voor de laatste 7 weken staat nergens vast.

Na al een paar weken voorzichtig grapjes te hebben gemaakt over naar Laos gaan, besluiten we het maar echt te doen. Alle goede verhalen, het prachtige visum, en het feit dat we nu zo dichtbij zijn, hebben ons overgehaald. Oh en niet te vergeten, dan kunnen we die ook weer inkleuren op onze wereldkaart. Of afstrepen van het lijstje.

Met het boeken van de vluchten naar Laos hebben we dus ook een planning voor de laatste paar weken. Na ons bezoek aan Vietnam en Cambodja reizen we over land naar Bangkok, waarvandaan we vliegen naar Luang Prabang – Laos. Na een paar dagen Luang Prabang, Vang Vieng, en Vientiane vliegen we naar het zuiden van Thailand: Phuket. Hier gaan we genieten van een paar dagen Island life om vervolgens weer terug te keren naar Bangkok. (Alweeer Bangkok?! Jup alweer, er is geen ontkomen aan, deze reis bezoeken we maar liefst 6x het vliegveld in Bangkok…) Na een paar dagen Bangkok pakken we het laatste vliegtuig van deze reis, naar huis.

En zo gaan we dus ineens voor 8 landen en maar liefst 12 vluchten!